Skip to content
Politică

Ecaterina Andronescu îl trage de mânecă pe Dragnea: Nu este Guvernul unui singur om!

Ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu, şi-a exprimat opinia despre restructurarea Guvernului. Măsura este susţinută de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, dar nu şi de premierul României, Viorica Dăncilă, după cum ea însăşi a declarat.

Prezentă la festivitatea de premiere a câştigătorilor Olimpiadei Naţionale de Istorie, desfăşurată la Drobeta Turnu-Severin, Ecaterina Andronescu, a fost întrebată, vineri, ce părere are despre controversata restructurare a Guvernului. Ministrul Educaţiei a răspuns că Guvernul României „nu este al unui singur om sau al unui singur partid“.

„Eu cred că un Guvern trebuie să funcţioneze. Pe orice cale, dar el trebuie să fie funcţional! Pentru că nu este Guvernul unei persoane, nu este Guvernul unui partid, este Guvernul acestei ţări şi el trebuie să funcţioneze! Şi cu asta am spus absolut tot“, potrivit celor de la Realitatea de Mehedinţi.

Într-un interviu acordat joi, premierul Viorica Dăncilă refuză categoric ideea restructurării Guvernului, în ciuda insistenţelor lui Liviu Dragnea. Întrebată dacă e posibil să se răzgândească în perioada sărbătorilor, Viorica Dăncilă a răspuns: „Foarte puţin probabil“. Premierul pledează în continuare pentru remaniere. Varianta integrală a interviului, în care premierul atinge mai multe subiecte sensibile, va fi publicată în această seară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *