Skip to content
Politică

Ecaterina Andronescu își anunță DISPONIBILITATEA pentru Ministerul Educației! EXCLUSIV

Huff.ro

Senatoarea Ecaterina Andronescu își anunță, în exclusivitate pentru PSnews.ro, disponibilitatea pentru a prelua Ministerul Educației, cu prilejul viitoarelor remanieri, ”dacă este vorba despre un proiect serios, aplicat”.

”Am fost de trei ori ministru al Educației, ceea ce a reprezentat o mare onoare pentru mine. Drama mea a fost că, într-un caz, am rămas ministru doar șase luni, iar în alt caz, numai nouă luni. Nu poți realiza exact ce îți dorești în șase sau în nouă luni. Educația are nevoie de continuitate, de proiecte serioase, iar eu am dorit să fac multe lucruri. Altminteri, să știți că nu mă dau în bărci să-mi pun pălărie de ministru! Însă, dacă este vorba despre un proiect serios, aplicat, cu tot dragul mă voi ocupa de el! Continuitatea este extrem de importantă în Educație”, a declarat Ecaterina Andronescu, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

2 comentarii la “Ecaterina Andronescu își anunță DISPONIBILITATEA pentru Ministerul Educației! EXCLUSIV

  1. D-na Andronescu a fost cel mai catatrofal ministru al educatiei.Acum spune ca nu a avut timp.Eu spun ca nu a vrut.Cei de care s-a inconjurat au fost niste analfabeti in ale educatie.D-na Andronescu este o frana in tot ce inseamna ,in mod real reforma invatamantului.Ar fi bine sa se pensioneze si sa nu mai pozeze in doamna cumsecade si mare specialista.Este o catastrofa.Urmarile se ved:51% analfabeti functional,abandon scolar ridicat.Sa se duca intr-un Liceu tehnologic din mediu rural si sa vada rezultatele marilor ei ordine prin care a desfiintat scolile profesionale. De ce nu spune nimic despre manuale,despre editura unica ,despre greselile acoperite prin hartii. Lasa educatia doamna pe mana unor minti luminate(oare unde le vor gasi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *