Skip to content
Video

Ecaterina Andronescu, la momentul adevărului. Va fi înlocuit Liviu Pop de la Educație? EXCLUSIV

edu-news.ro

Interviurile video PSnews.ro au continuat marți, având-o ca invitată pe Ecaterina Andronescu, fost ministru PSD al Educației și președintele Comisiei pentru învățământ din Senat.

În cadrul interviului, Ecaterina Andronescu a discutat, alături de Marinela Angheluș, cele mai stringente aspecte de pe scena politică românească. Astfel, printre subiectele dezbătute, a fost și informațiile apărute în mass-media ultimelor zile, potrivit cărora actualul ministru al Educației, Liviu Pop, nu s-ar mai regăsi în guvernul condus de Viorica Dăncilă.

Astfel, confruntată cu aceste informații, fostul ministru al Educației ne-a precizat că:

”Nu vreau să fac asemenea afirmații și chiar evit să dau asemenea răspunsuri pentru că este dreptul CEx-ului. S-a stabilit un mecanism, în CEx se fac propuneri, CEx-ul votează, nu mă aventurez să facă aprecieri asupra niciunuia dintre colegii din actualul Guvern sau față de cei care vin în viitorul Guvern”.

Pe de altă parte, chestionată în legătură cu activitatea de până acum a lui Liviu Pop, în calitate de ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, nu a oferit un un răspuns clar, însă, a precizat că „sistemul de Educație este unul extrem de complex, extrem de complicat”.

”Sistemul de Educație este unul extrem de complex, extrem de complicat. Sunt două sintagme care nu definesc chiar același lucru. În același timp, de multă vreme, în sistemul de învățământ aproape că nu s-a întâmplat mare lucru. Sistemul de învățământ, în toată lumea, este într-o dinamică formidabilă”, a mai precizat aceasta.

Secvența este disponibilă mai jos, de la minutul 10:05 și până la minutul 17:00:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *