Skip to content
Puterea Știrilor Video

Ecaterina Andronescu: Mă preocupă situația în care se află PSD. Partidul este în sondaje la o cotă pe care nu a avut-o niciodată

psnews.ro

Ecaterina Andronescu, senator PSD și fost ministru al Educației a fost invitată în studioul „Puterea știrilor”, unde a vorbit despre situația în care se află Partidul Social Democrat.

Fostul ministru și-a exprimat îngrijorarea cu privire la poziționarea în sondaje a partidului, adăugând că această situație nu crede că mulțumește pe cineva din PSD.

Totodată, Andronescu a ținut să sublinieze că un strigăt către Congresul PSD ce va avea loc sâmbătă ar fi să se încerce găsirea unor soluții de a reașeza într-un progres partidul.

Senatorul este de părere și că, în cazul în care PSD nu va câștiga alegerile prezidențiale, partidul se va duce la un procent și mai scăzut decât îl are în prezent.

Mă preocupă situația în care se află PSD. Partidul se află acum în sondaje la o cotă pe care nu a avut-o niciodată. Niciodată de când s-a înființat PSD nu a avut atât de puțin în încrederea populației. Pentru mine acest lucru este extrem important. De ce? Pentru că și eu am muncit aici 20 și ceva de ani și cred că Românai are nevoie de un partid de stânga, de profesioniști cum a fost acest partid.

Eu am intrat în 96 în partid pentru că era recunsocut ca fiind un partid al profesioniștilor, care aveau un cuvânt greu de spus pentru că aveau o experință și o meserie în spate pe care o exercitaseră. Lucrul acesta mi se pare extrem de important. Poate că un strigăt către Congres ar fi să încercăm să găsim soluții de a reașeza într-un progres PSD pentru că nu cred că mulțumește pe cineva situația pe care o are PSD în prezent(…) Situația nu poate să se rezolve de la sine decât prin niște măsuri care să ne pună pe un trend crescător.

Din păcate nu am văzut până acum acest lucruri. În momentul în care se vor derula alegerile prezidențiale și PSD nu va câștiga eu cred că PSD se va duce la un procent și mai scăzut decât îl are în prezent. Lucrul acesta este absolut îngrijorător, a declarat Ecaterina Andronescu la Puterea Știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *