Skip to content
Politică

Ecaterina Andronescu: Niciodată, subliniez acest lucru, nu a fost o asemenea situație în PSD

Ecaterina Andronescu intervine în conflictul dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea. Fostul ministru al Educației susține că PSD este cel care decontează modul în care este administrată Capitala și că este datoria Gabrielei Firea să discute proiectele PMB și cu ceilalți colegi din partid. 

 Actualul primar al Bucureștiului, Gabriela Firea, îl acuză din nou pe Liviu Dragnea de sabotaj. Potrivit acesteia, consilierii social-democraţi au fost sfătuiți de liderul PSD să nu îi mai votează proiectele, anunță evz.ro.

„Nu am niciun fel de argument ca să spun că așa i se întâmplă doamnei Firea, dar toate aceste lucruri trebuie discutate în partid. Și proiectele pe care PMB le face, pentru că până la urmă partidul este cel care decontează cum se administrează Capitala.”, a spus Ecaterina Andronescu

„Când eram președintele organizației de București îi invitam pe consilierii municipali și discutam proiectele înainte de a ajunge la vot în primărie și mi se pare că lucru acesta era potrivit să-l fac.”

„Ca responsabili în acest partid îi invit la dialog, pentru că niciodată, niciodată, subliniez acest lucru, nu a fost o asemenea situație în PSD.”, a mai spus Andronescu la Digi 24, potrivit evz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *