Skip to content
Politică

Ecaterina Andronescu: O lege a amnistiei și grațierii e un act de clemență ce se întâmplă periodic în toate țările!

Inquam Photos / Alberto Gro4sescu

Care este cheia prin care condamnatul Liviu Dragnea ar putea să intre mai ușor și fără presiune pe cap în cursa alegerilor prezidențiale? Desigur, mult vehiculata OUG pe amnistie și grațiere pe care Tudorel Toader, ministrul Justiției, întârzie să o dea.

Ecaterina Andronescu, ministrul Educației, a fost prezentă pe 20 decembrie la Gala ,,100 de ani în presă românească” unde a acordat un interviu în exclusivitate pentru PSNews.ro. Una din temele privitor la care a fost chestionată a fost cum vede o Ordonanță de Urgență pe amnistie și grațiere.

Astfel, Ecaterina Andronescu deși a precizat că nu o preocupă un astfel de subiect, a menționat că o lege a amnistiei și grațierii ar fi un act de clemență care se dă periodic în toate țările lumii.

„Personal vă mărturisesc că nu mă preocupă acest lucru. Mă preocupă să reușesc să îndrept lucrurile pe care le am de făcut. OUG pe amnistie și grațiere nu este o chestiune care este în afara situației, să spunem, normale. Din când în când asemenea acte de clemență se întâmplă în toate țările lumii. Îl sprijin pe Tudorel Toader și am încredere în dumnealui pentru că este un profesor universitar, un specialist în a găsi formula corespunzătoare, dacă se va merge pe această lege. Dacă nu, îmi pare nespus de rău că am consumat atât de mult combustibil fără să producem niciun fel de energie”, a declarat Ecaterina Andronescu în exclusivitate pentru PSNews.ro.

3 comentarii la “Ecaterina Andronescu: O lege a amnistiei și grațierii e un act de clemență ce se întâmplă periodic în toate țările!

  1. Mare dreptate are doamna Andronescu. Ar trebui sa fim și noi restul mai înțelegători față de aceste persoane care de multe ori sunt acolo din cauza justiției.

  2. Cati draga, meriti injuraturile romanilor. Nu mai ai nicio scuza, ar fi bine sa ajungi si tu la puscarie, alaturi de colegii tai.

  3. I se spunea ABRAMBURICA, dar sigur i se potriveste Ciolanara. Câteva luni în urma afirma ca nu va fi alaturi de semidoctii astia, dar in scurt timp a venit in guv. alături de ei. Cine se aseamănă se adună. Hoții cu hotii
    . Greseala este ă noastră cei multi care mai suntem pe aici pentru că acceptăm batjocura acestui guvern de semianalfabeti si penali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *