Skip to content
Politică

Ecaterina Andronescu pune artileria grea pe Dragnea: un nou șir de acuzații dure

Ziua de Constanta

Senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, continuă seria de atacuri dure la adresa actualei conduceri a partidului, precum şi la adresa Guvernului condus de Viorica Dăncilă.

Concret: luni, într-un interviu pentru Adevărul, Ecaterina Andronescu susține că actualul Executiv este cel mai slab din istoria PSD.

„Dacă România vrea să fie un stat de drept, nimeni nu are voie să înlocuiască acest Guevrn decât prin forţele constituţionale. PSD-ul a câştigat alegerile. S-au mărit salariile, pensiile şi totuşi lumea e în stradă, ceva se întâmplă totuşi. Va trebui să stăm de vorbă ca aceste evenimente ca cel din 10 august să nu se mai repete.(…)

Cred că PSD poate să dea guverne mult mai performante. Nu am criticat guvernul, cred că putem să facem un guvern mai performant”, a declarat luni, la Adevărul Live, Ecaterina Andronescu.

Mai mult, chestionată dacă se simte reprezentată de Viorica Dăncilă, senatoarea a răspuns: „Cred că acesta este cel mai slab guvern al PSD-ului. Şi mai în spate dacă ne ducem e aceeaşi concluzie”.

„Într-un guvern nu te duci ca premier sau ca prim ministru sa îţi pui o coroană de lauri. Partidul nu este al domnului Dragnea. Partidul este cel mai mare şi cel mai bine organizat în teritoriu. Ne-au votat foarte mulţi, dacă cineva spune că „aici ceva nu merge”, nu trebuie aruncat la gunoi. Trebuie să găsim soluţii. Cred că e greşit înţeleasă puterea, puterea o ai nu ca să te simţi tu cel mai mare şi cel mai tare. Puterea o ai ca să faci lucruri făcute pentru oameni. poate prin nebăgare de seamă, cineva a înţeles că altfel trebuie tratată puterea obţinută prin vot. Când ies oameni în stradă, trebuie să găseşti soluţii să îi mulţumeşti şi pe ei”, a mai spus fostul ministru al Educaţiei.

Întrebată dacă se aşteaptă să fie dată afară din partid sau să îşi dea demisia Liviu Dragnea, Ecaterina Andronescu a spus că se aşteaptă să fie exclusă eu din partid:

„Mă aştept să fiu dată afară, deşi, repet, scrisoarea mea nu a atacat PSD-ul. (…) Nu putem să facem un scenariu cu Liviu Dragnea demisionând pentru că aşa ceva nu se va întâmpla. În orice partid trebuie să existe o conducere colectivă. Partidul este o asociaţie a oamenilor care împărtăşesc nişte valori. Întotdeauna PSD-ul a avut guverne performante care au lăsat în urma lor rezultate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *