Skip to content
Politică

Ecaterina Andronescu, reacţie la cald privind remanierea ministrului Educaţiei, CNATDCU şi plagiatul lui Ponta EXCLUSIV

Redacţia PSnews.ro a obţinut, marţi seară, de la senatorul Ecaterina Andronescu, PRIMA reacţie din PSD în ceea ce priveşte remanierea ministrului Educaţiei, Adrian Curaj, CNATDCU şi plagiatul fostului premier Victor Ponta.

CITIŢI ŞI: UPDATE Anunţul oficial / Guvernul Cioloş se clatină: premierul a anunţat PATRU schimbări de miniştri

„Eu îl cunosc foarte bine pe domnul rector de la Universitatea Bucureşti, îl preţuiesc şi nu am decât cuvinte de apreciere”, a declarat Andronescu despre Mircea Dumitru, cel propus de către premierul Cioloş pentru portofoliul Educaţiei.

Întrebată dacă, în opinia sa, trebuia schimbat Adrian Curaj de la Educaţie, Andronescu (fost ministru în acelaşi domeniu) a răspuns: „E greu de spus… Premierul nu a explicat care au fost argumentele care l-au determinat să ia această decizie”.

Nu în ultimul rând, redacţia PSnews.ro i-a solicitat Ecaterinei Andronescu o poziţie în legătură cu hotărârea CNATDCU privind plagiatul lui Victor Ponta.

„Ei au schimbat legea… N-am ce să comentez aici. Este o decizie… Consiliul Naţional de Atestare, acum, potrivit legii care este acum în vigoare, avea dreptul să ridice acest titlu, acest titlu nu putea fi ridicat în urmă cu o jumătate de an sau cu un an sau cu doi ani, pentru că legea nu permitea acest lucru. Ce să comentez unde-i lege şi decizia s-a luat printr-un vot cvasi-majoritar?” a încheiat Andronescu.

1 comentariu la “Ecaterina Andronescu, reacţie la cald privind remanierea ministrului Educaţiei, CNATDCU şi plagiatul lui Ponta EXCLUSIV

  1. Zau? S-a schimbat legea? Adica ce e acum plagiat,in trecut nu era plagiat ? Haida de ! Chiar ne ia de tampiti? Sau se scuza pe ea ca l-a ‘alibit’ pe derbedeul Ponta ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *