Skip to content
Politică

Ecaterina Andronescu sare în APĂRAREA lui Țuțuianu: NU trebuie exclus sau sancționat în CEx! EXCLUSIV

cotidianul.ro

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu susține, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că baronul de Dâmbovița – l-am numit pe Adrian Țuțuianu – nu trebuie nici sancționat și nici exclus din partidul celor trei trandafiri, în urma deja celebrelor înregistrări ”transpirate” în presă, întrucât senatorul nu a făcut altceva decât să-și exercite dreptul la libera exprimare.

De asemenea, Andronescu le atrage atenția liderilor din CEx că, deși înregistrările au fost rostogolite în presă, Țuțuianu a făcut respectivele declarații într-o ședință a unei organizații PSD, nu în exteriorul partidului.

”Să respectăm libertatea de exprimare!”

Întrebată dacă vicepreședintele Țuțuianu ar trebui exclus din PSD sau sancționat pe line de partid, în cadrul viitorului CEx, în urma declarațiile sale belicoase referitoare la Liviu Dragnea, guvern, Olguța Vasilescu, Claudiu Manda, Ionel Arsene, Dănuț Andrușcă și Ioana Bran, fostul ministru Ecaterina Andronescu nu s-a ferit să-i ia apărarea baronului de Dâmbovița: ”Eu nu sunt membră a CEx-ului, însă părerea mea este că Adrian Țuțuianu nu trebuie să fie nici exclus și nici sancționat. Amintesc tuturor că libertatea de exprimare este un drept garantat de Constituție pentru fiecare dintre noi. Libertatea de exprimare este un drept fundamental care trebuie respectat oriunde, cu atât mai mult în politică.

Ce nu trebuie să uite liderii din CEx

Desigur, e necesar ca nemulțumirile să fie discutate și soluționate în cadrul CEx-ului, însă nu cred că se poate pune problema excluderii sau a sancționării. Trebuie să mai lucrăm la comunicarea din partid, astfel încât să aplanăm astfel de situații în cadrul forurilor de conducere, însă libertatea de exprimare trebuie respectată fără nici cea mai mică problemă. Pe de altă parte, să nu se uite că Adrian Țuțuianu nu a ieșit în presă pentru a face astfel de declarații, el a vorbit în cadrul unei ședințe dintr-o organizație a PSD. Că respectivele înregistrări au ajuns în presă, asta-i o altă problemă, dar Țuțuianu a vorbit în interiorul partidului, nu în exteriorul acestuia, iar aspectul acesta trebuie să-l luăm cu toții în considerare”, a declarat Ecaterina Andronescu, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

1 comentariu la “Ecaterina Andronescu sare în APĂRAREA lui Țuțuianu: NU trebuie exclus sau sancționat în CEx! EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *