Skip to content
Politică

Ecaterina Andronescu, schimb de replici cu fostul director al SIE, Claudiu Săftoiu

Invitată la emisiunea „Punctul de întâlnire”, de la postul de televiziune Antena 3, fostul ministrul Ecaterina Andronescu a comentat propunerea pentru funcţia de director al SIE a lui Mihai Răzvan Ungureanu.

Astfel, liderul PSD a criticat faptul că fostul director al SIE, Claudiu Săftoiu, susţine propunerea preşedintelui pentru şefia acestei instituţii.

Domnule Saftoiu, dumneavoastra ati fost consilierul fostului presedinte. Si in calitatea aceea v-am auzit de multe ori sustinandu-i politica. Când puteam sa am eu incredere in dumneavoastra atunci, sau cum pot avea acum , cand practic v-ati intors in alta directie si sustineţi alta politica?

Dumneavoastră spuneti ca mergeti pe increderea presedinteluli si pot sa fiu de acord cu acest lucru. Presedintele are incredere in Mihai Răzvan Ungureanu. Unde este Romania in ecuatia asta? Vorbim de serviciile externe si cred ca Romania are un rol foarte important. Cum putem avea incredere pe baza actiunilor sale anterioare? A dovedit ca putem sa avem incredere? Vreau sa va reamintesc ca acel guvern pe care l-ati sustinut a lasat datorii imense pe care le-a achitat Victor Ponta.„, a subliniat Ecaterina Andronescu.

Claudiu Săftoiu, prezent de asemenea in platoul emisiunii, i-a replicat fostului ministru:

Eu nu am fost nici in guvernarea PDL si nu am sustinut-o. In 2007 am intrerupt colaborarea cu Traian Basescu. Viitoare garnitura guvernamentala va avea grija ca mai mult perosnal tehnocrat sa intre in structurile noului guvern.„, a spus Saftoiu, repetand cu referire la MRU ca „este nominalizarea presedintelui„.

" "

3 comentarii la “Ecaterina Andronescu, schimb de replici cu fostul director al SIE, Claudiu Săftoiu

  1. Saftoiu este rahat cu ochi. Imi amintesc ca prin 2005 a publicat un articol despre Basescu, care ar fi facut invidios orice cantaret al lui Ceausescu. Acu o ia de la capat cu Iohannis. Este un tip absolut gretos….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *