Skip to content
Societate

Echipa de profesioniști a ANAF se îmbogățește cu un specialist în finanțe publice: Raul Cristian Petrescu a fost numit astăzi vicepreședinte, șef al Direcției Generale Antifraudă Fiscală

profit.ro

Raul Cristian Petrescu își continuă ascensiunea în Directia Generală Antifraudă Fiscală. El a fost numit, astăzi, de premierul Viorica Dăncilă în funcția de vicepreședinte ANAF, cu atribuții pe domeniul antifraudă.

Cu o experiență de peste 10 ani în administrația fiscală, Radu Cristian Petrescu a avut oportunitatea de a se specializa în domeniul antifraudă, trecând, în cariera sa formată în Direcția Generală a Finanțelor Publice, Direcția Regională Antifraudă 2 Constanța, dar și DGAF prin toate etapele de pregătire.

Este adeptul îmbinării practicii cotidiene cu teoria justă a legii, punându-și abilitățile profesionale, loialitatea și integritatea în slujba statului și a contribuabililor.

Noului vicepreședinte, îi va reveni misiunea de a se asigura că mediul de afaceri beneficiază de prevederile Legii prevenirii și de o relație cu statul bazată pe încredere și dialog constructiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *