Skip to content
Politică

Echipa de profesioniști a ANAF se mărește: Raul Cristian Petrescu este noul inspector general adjunct antifraudă la Direcția din București

profit.ro

O nouă numire la Antifraudă București. Raul Cristian Petrescu a fost numit inspector general adjunct antifraudă în cadrul Direcției Regionale Antifraudă Fiscală – București.

Decizia a fost deja publicată în Monitorul Oficial.

" "

Raul Cristian Petrescu a demonstrat, până acum, că este un profesionist cu o carieră impecabilă și revine în echipa Direcției Regionale Antifraudă Fiscală București-Direcția generală antifraudă fiscală din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală. El a fost numit, marți, de premierul Ludovic Orban în funcția de inspector general adjunct.

Raul Cristian Petrescu are o experiență de peste 10 ani în administrația fiscală și s-a specializat în domeniul antifraudă, formându-se profesional în Direcția Generală a Finanțelor Publice, Direcția Regională Antifraudă 2 Constanța, dar și DGAF, unde a parcurs toate etapele de pregătire.

Îmbinând practica cotidiană cu teoria justă a legii, și-a pus abilitățile profesionale, loialitatea și integritatea în slujba statului și a contribuabililor.

Inspectorul general adjunct Raul Petrescu, va contribui, alături de echipa ANAF, la construirea unui dialog corect, just și onest, astfel încât contribuabilii să beneficieze de o colaborare bazată pe încredere, care va determina conformarea voluntară la reglementările statului român.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *