Skip to content
Sport

Echipa FCSB, decimată de îmbolnăvirile de COVID-19. Mihai Stoica, manager: Nu putem juca nici măcar meciul din Cupa României

captura video

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a notat, joi, într-un mesaj postat în social media, că echipa bucureşteană are 11 jucători valizi, cu doi portari, şi focar de coronavirus şi în academie,notează news.ro.

Avem 11 jucători valizi, cu 2 portari. Avem focar de covid şi în academie, ieri fiind depistaţi pozitiv Fulga, Geană, Moraru, Buhai, Bănuţ şi Bulimar, testarea celorlalţi având loc azi.

Nu putem juca nici măcar meciul de miercuri din Cupa României pentru că singurii jucători care ies din izolare înainte de ziua în care e programat sunt Straton şi Şerban (accidentat), iar niciun alt accidentat care e negativ nu poate reveni până atunci. Nu avem soluţii şi nu dorim nimănui să ajungă în situaţia noastră. 

P.S. Oricine ar putea specula regulamentele şi să câştige la masa verde, “fabricând” 5 accidentări, dar în niciun caz Hagi şi Popescu”, a scris Stoica pe Facebook.

FC Farul a cerut public, joi, ca LPF să anunţe dacă meciul cu FCSB, din acest weekend, va avea loc conform programului, având în vedere informaţiile cu privire la cazurile de infectare cu coronavirus de la gruparea bucureşteană. Echipa constănţeană are programat meciul cu FCSB duminică, la ora 20.30, în etapa a XIII-a a Ligii I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *