Skip to content
Politică

Echipa lui Hillary Clinton a respins dur afirmațiile hackerului Guciffer

Echipa de campanie a lui Hillary Clinton, favorită să fie candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din SUA, a respins afirmaţiile hackerului român care susţine că a accesat mailurile fostului secretar de Stat american, catalogându-le „declaraţii ale unui infractor făcute din celulă”.

„Nu există niciun fundament să credem afirmaţiile făcute de acest infractor din celula penitenciarului. În afara faptului că nu oferă nicio dovadă în sprijinul afirmaţiilor, descrierile despre serverul secretarului Hillary Clinton sunt inexacte. Este de neînţeles un lucru: dacă ar fi avut într-adevăr acces la emailurile secretarului de Stat, de ce nu a făcut public conţinutul, aşa cum a procedat în cazul altor victime”, a declarat un reprezentant al echipei de campanie a lui Hillary Clinton, potrivit gândul.info.

Amintim că Hackerul român Marcel Lehel Lazăr, care se autointitulează „Guccifer”, a declarat pentru Fox News că a accesat „cu uşurinţă” mailurile fostului secretar de Stat Hillary Clinton.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *