Echipa națională: Tricolorii au remizat cu Elveția, scor 2-2, după ce au fost conduși cu 2-0

romania-tricolor
Sursă foto: frf.ro

Reprezentativa României a remizat cu Elveţia, la Lucerna, scor 2-2, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024, meci în care elveţienii au condus cu 2-0. Jucătorul Ianis Hagi a declarat, luni seară, că echipa naţională a demonstrat că are încredere şi a demonstrat că nu cedează.

Fostul căpitan al echipei naţionale Gheorghe Popescu a declarat, luni seară, că tricolorii au făcut două meciuri dezastruoase cu Kosoo şi Elveţia şi a fost critic la adresa selecţionerului Edward Iordănescu.

Mijlocaşul elveţian Denis Zakaria a declarat, luni seară, după meciul cu România, scor 2-2, că nu înţelege cum a pierdut echipa sa două puncte, deşi a condus cu 2-0 şi a avut ocazii. Edward Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale a României, nu este de acord cu contestatarii jocului naţionalei. El crede că România este pe drumul cel bun.

În aceeaşi grupă, Belarus a învins Kosovo cu 2-1 şi Israel s-a impus cu 2-1 în faţaa Andorrei.

Clasament: 1. Elveţia – 10 puncte, 2. România – 8 puncte, 3. Israel – 7 puncte, 4. Belarus – 3 puncte, 5. Kosovo – 3 puncte, 6. Andorra – un punct.

 

 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: