Echipa PNL Giurgiu se mărește cu doi primari. Anunțul făcut de senatorul Toma Petcu

PNL Giurgiu
PNL Giurgiu / sursa - Facebook

Senatorul liberal Toma Petcu, candidat la președinția Consiliului Giurgiu, anunță pe pagina sa de Facebook trecerea a doi primari din Giurgiu la PNL.

„Astăzi, am deosebita plăcere de a-i avea alături de mine pe doi dintre cei mai importanți și merituoși primari din județul Giurgiu, Adrian Māhălean, primarul comunei Vărăști și Dumitru Preda, primarul comunei Buturugeni. Adrian Măhălean a reușit, în doar două mandate, să schimbe fața localității Vărăști și a reușit să gestioneze o comunitate cu multe probleme, prin proiectele pe care le-a depus și le-a obținut de-a lungul timpului și prin faptul că a fost tot timpul aplecat asupra problemelor cetățenilor din comuna Vărăști. Adi nu reprezintă doar primarul unei localități, el reprezintă un om deosebit, un prieten despre care spun sincer că se alătură echipei PNL și că împreună vom reuși, nu doar să câștigăm județul Giurgiu, ci să pornim pe un drum care să aducă dezvoltare și o nouă viziune în județul nostru.

Pe Dumitru Preda, Mitică, cum îi spunem noi, îl știu de aproximativ 20 de ani, de pe vremea când era viceprimarul comunei Buturugeni, și știu foarte bine că în toți acești ani a reușit să facă din Buturugeni o localitate care să conteze pe harta județului și nu numai. Toate proiectele care, au fost axate,în special, pe zona copiilor, a tinerilor și, bineînțeles, și pe celelalte domenii de dezvoltare a comunității,a reușit să facă din Buturugeni o comunitate atractivă, în care se construiesc noi locuințe, unde aleg foarte mulți tineri să locuiască.O localitate în care poți, fără niciun fel de probleme, să te muți și să te bucuri de cele mai bune servicii și cea mai bună infrastructură din județ. Mitică, de asemenea, este un plus, nu doar pentru PNL Giurgiu, ci pentru județul Giurgiu.

Sunt convins că împreună cu cei doi primari în echipă, alături de restul colegilor care sunt deja în echipa PNL, PNL Giurgiu va obține cele mai bune rezultate la alegerile locale din luna iunie a acestui an.

Mulțumesc, Adrian, bine ai venit în echipă, mulțumesc Mitică, bun venit în echipă!”, scrie Toma Petcu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL