Echipele Apa Nova, pregătite să intervină în caz de posibile acumulări de apă

Sursă foto: Apa Nova
Sursă foto: Apa Nova

Echipele Apa Nova sunt pregătite să intervină în caz de posibile acumulări de apă, având în vedere avertizările meteorologice care vizează şi Municipiul Bucureşti, anunţă compania vineri. În acest sens, au fost pregătite e 20 hidrocurăţitoare, 102 autoutilitare, 67 echipamente de pompare şi peste 500 de specialişti.

”Având în vedere avertizările meteorologice emise de către Administraţia Naţională de Meteorologie pentru zilele următoare, care vizează şi Municipiul Bucureşti, fiind previzionate cantităţi însemnate de precipitaţii, este posibil să se înregistreze acumulări de apă în principal în zonele depresionare ale Capitalei. Compania Apa Nova, furnizorul de servicii de apă şi canalizare pentru Municipiul Bucureşti, a suplimentat echipele operaţionale din teren şi este pregătită să intervină duminică, 29.09.2024 şi luni, 30.09.2024, cu un total de 20 hidrocurăţitoare, 102 autoutilitare, 67 echipamente de pompare şi un personal format din peste 500 de specialişti”, precizează compania într-un comunicat.

Potrivit Apa Nova, echipele vor acţiona preventiv în teren în zonele cu potenţial risc de acumulare şi vor interveni la solicitările clienţilor şi ale autorităţilor.
”Apa Nova colaborează în toată această perioadă cu Dispeceratul Primăriei Municipiului Bucureşti, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţia Rutieră, Administraţia Străzilor, Societatea de Transport Bucureşti, precum şi cu toate autorităţile cu atribuţii în domeniu, în scopul gestionării eficiente şi a minimizării impactului evenimentului pluviometric asupra locuitorilor Capitalei”, arată Apa Nova.
 Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: