Echipele ISU au intervenit pentru evacuarea călătorilor dintr-un autocar înmatriculat în Republica Moldova

Sursa foto: Administrația de Stat a Drumurilor

Echipele ISU au intervenit de dimineață pentru evacuarea călătorilor dintr-un autocar înmatriculat în Republica Moldova, care a derapat și a ajuns în șanț pe drumul european 581, la intrarea în localitate Târzii.

Tot din cauza condițiilor meteo, un microbuz în care se aflau nouă persoane a rămas blocat în zăpadă pe raza comunei Perieni și a fost trimis un nou utilaj tip freză pentru deszăpezire.

Conducătorul auto ar fi vinovat de nerespectarea interdicției de circulație și va fi sancționat, au precizat reprezentanții prefecturii. Iar o gravidă din comuna Pogana a născut la domiciliu azi noapte, salvarea nu a putut să ajungă la acest caz pentru că a rămas înzăpezită, dar gravida a fost ajutată de o asistentă de la Serviciul de Ambulanță Județean, care a fost adusă cu o mașină de teren. Şi în județul Botoșani mai multe mașini au fost blocate în nămeți.

Potrivit corespondentei Radio România Actualități, Gina Poenaru, în cursul nopții s-au înregistrat opt apeluri de la șoferii care avea nevoie de ajutor pentru că nu mai puteau să înainteze cu autoturismele din cauza zăpezii de pe carosabil.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL