Skip to content
Showbiz

Ed Sheeran, cel mai bogat artist sub 30 de ani din Marea Britanie

twetter

Ed Sheeran a fost numit oficial cel mai bogat cântăreț sub 30 de ani din Marea Britanie, după ce în ultima perioadă, averea cântărețului, în vârstă de 29 de ani, a crescut cu încă 40 de milioane de lire sterline, ceea ce înseamnă că el are acum în conturi 200 de milioane de lire sterline, potrivit Sunday Times Rich List.

Membrii One Direction ocupă și ei cinci dintre cele zece locuri: Harry Styles și Niall Horan, amândoi 26 de ani, ocupă locul doi și trei, cu Little Mix al patrulea, al cincilea Louis Tomlinson, în vârstă de 28 de ani, pe locul cinci, urmați de Liam Payne, 26 de ani și Zayn Malik, în vârstă de 27 de ani.

Venitul lui Ed este egalat de Sir Rod Stewart și Sting, care au acumulat și ei în conturi câte 200 de milioane de lire sterline.

Sam Smith s-a clasat pe locul opt, iar Rita Ora și Stormzy, pe locul al nouălea, cu o avere de 20 de milioane de lire sterline. George Ezra și Dua Lipa ocupă apoi locul 11, lăudându-se cu 16 milioane de lire sterline fiecare, scrie b1.ro.

Ed Sheeran se află și în Top 10 cei mai bogați cântăreți din Marea Britanie, alături de greii muzicii

Ed Sheeran este și pe locul 10 în lista bogată celor mai bogați muziceni ai Marii Britanii, indiferent de vârstă, în timp ce Lord Andrew Lloyd Webber și Sir Paul McCartney sunt împreună pe primul loc, cu 800 de milioane de lire sterline.

Rihanna este pe locul 3 în topul celor mai bogați artiști din Marea Britanie

Stabilită recent la Londra, frumoasa Rihanna este a treia printre cei mai bogați cântăreți britanici, cu o avere estimată la 468 de milioane de lire sterline, în timp ce Sir Elton John și Sir Mick Jagger ocupă următoarele două locuri.

Cântăreața și-a invest averea cu înțelepciune și se mândrește cu un portofoliu incredibil de 27 de proprietăți în valoare de 57 de milioane de lire sterline, dar și cu firma de cosmetice numită Fenty.

Momentan, Ed Sheeran a luat o pauză și se bucură de viața de familie în Sheeranville

După ce a agonisit atât și s-a căsătorit cu Cherry Seaborn, cântărețul a anunțat că a decis să ia o pauză de la cariera care l-a făcut faimos.

Ed Sheern și soția lui locuiesc în prezent în Suffolk, pe o proprietate de 3,7 milioane de lire,pe care au numit-o Sheeranville și pe care a cumpărat-o în urmă cu șapte ani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *