Skip to content
Sport

Edi Iordănescu e sigur că poate duce Gazul în play-off

Noul manager general al clubului Gaz Metan Mediaş e convins că poate realiza ceea ce şi-a propus la noua sa echipă, să o ducă în primele şase până la finalul sezonului regulat al Ligii I şi să se califice în play-off.

“Vom încerca să structurăm cât mai bine activitatea sportivă pentru a produce sportivi şi să bucurăm comunitatea. E adevărat că lucrurile bune se construiesc în timp şi vom avea nevoie de timp. Calitatea echipei şi lotul de jucători m-au făcut să accept. Eu zic că Gaz Metan are o echipă competitivă, nu vreau schimbări foarte multe în această pauză, poate să ne completăm cu anumiţi jucători, am încredere în acest grup. Eu îmi doresc să duc echipa în play-off, e un obiectiv realizabil, cred în el, chiar dacă va fi o luptă acerbă. Suntem 4-5 echipe care ne luptăm pe o singură poziţie. Plec cu mult entuziasm şi pot să promit că toată pregătirea mea o vom pune în slujba echipei şi sper să avem rezultate”, a spus Edi Iordănescu în conferinţa de presă de prezentare.

Tehnicianul e prieten cu Mihai Teja, plecat de la Gaz Metan Mediaş şi ajuns la FCSB, dar nu evită să spună că în ultima perioadă echipa este o pantă descendentă: “Mihai Teja este prietenul meu şi a făcut o treabă foarte bună aici în condiţii nu tocmai uşoare, dar e adevărat că în utlimul timp echipa a pierdut un pic teren şi nu ne va fi uşor să prindem primele şase locuri”.

Edi Iordănescu a semnat cu Gaz Metan un contract valabil pentru un an şi jumătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *