Skip to content
Politică

Candidatura lui Victor Ponta, un pas matur pentru un viitor mai bun

Asistam la un moment foarte importantat atat pentru scena politica romaneasca, cat si pentru fiecare cetatean al acestei tari. Alegerea unui nou presedinte reprezinta o decizie pe care fiecare dintre noi trebuie sa o gandim foarte bine.

Candidatura lui Victor Ponta marcheaza un nou inceput! Acum este momentul ideal sa ne rupem de tot ceea ce a insemnat si continua sa insemne efectele regimului Basescu. Acum vom invataca exista alternative si ca nu trebuie sa ne multumim niciodata cu ceea ce consideram ca este gresit.

In momentul de fata putem spune ca Victor Ponta este cel mai potrivit candidat pentru preluarea acestei uriase responsabilitati de a conduce Romania. Spun asta deoarece acest tanar politician a venit cu o noua viziune intr-un moment in care toti ne confruntam cu o situatie dificila la nivel national. A avut curajul sa ia decizii majore, sa isi asume responsabilitatea si sa ne educe in spiritul lucrului in echipa.

Nu trebuie sa ne temem de noi inceputuri! Trebuie sa stim ca Romania poate avea un viitor politic, social si economic mai stralucit. Este un moment istoric acesta in care ne dam seama ca noi suntem motorul acestei tari si ca fiecare decizie a noastra poate contribui sau afecta tot ceea ce se intampla in jurul nostru.

Romania este o tara bogata, o tara care merita un nou inceput!

Haideti sa facem impreuna primii pasi spre aceste noi inceputuri de care tot vorbim.

Nu ma voi folosi de o declaratie pompoasa pentru a-mi face cunoscut punctul de vedere. Uneori sunt suficiente doar cateva cuvinte pentru a arata  ca se poate!

7 comentarii la “Candidatura lui Victor Ponta, un pas matur pentru un viitor mai bun

 1. banuiesc ca a fost mult „praf” pe la stadion, altfel nu-mi explic articolul, ori se inscrie in categoria ” galaxie romaneasca in devenire”.

 2. „Un pas matur pentru un viitor mai bun” al lui Ponta si a coruptilor din PSD. Ca „prostimea” care ii asigura voturile o va duce, in mod sigur, din ce in ce mai rau!

 3. Ajuns la presedintie, Ponta va face ce a facut la doctorat- copy-paste? Fara rautate, dar prin tot ce face se vede ca executa ceea ce i se dicteaza, decii „copy-paste”!!!

 4. Serios ??? Ești jurnalist sau scriitor de basme ? Lăsa-te nene de treaba si apucate de agricultura ( stai sa iasă ponta si sa ne duca la sapa de lemn )

 5. PSD ramane „nepotul” FSN al anilor 90 si a tov. Iliescu al anilor 70 cand se ocupa cu propaganda la nivel national (http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/marginalizarea-tovarasului-ion-iliescu-ce-i-suparat-el-dictatori). Adica, FSN anii 90 = PDSR=PSD al anilor 2010!
  Ponta a avut drept conducator de doctorat un recent eliberat din puscarie – Nastase!
  Ponta, dupa cum subliniaza Candea si Bird (2014), incurajeaza nepotismul. Astfel, Daciana Sirbu si/a asigurat un „loc caldut” in parlamentul EU (http://euobserver.com/eu-elections/123389).
  Ponta a fost amestecat in scandalul Megapower din anii 90 (http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/europarlamentarul-pascu-anunta-o-noua-bomba–legarea-lui-victor-ponta-de-scandalul-megapower-353551).
  In plus, Ilie Sirbu este amestecat in scandalul retrocedarilor, recent mediatizat. Si atunci? Nu mai vorbim de Hrebenciuc, Adam, Ghita, Vanghelie & Co.
  PSD, dupa cum spunea Macovei, ramane un „grup de crima organizata”(http://www.ziare.com/monica-macovei/candidat-alegeri-prezidentiale-2014/macovei-atac-la-grupul-de-crima-organizata-psd-lista-politicienilor-pe-care-colegii-i-au-scapat-de-dna-1330072).
  Cine mai crede in vesnicul fsn-psd??? O Romanie EUropenizata cu un miez rosu bizantin-fanariot-comunist!!! Ce fac romanasii nostri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *