Skip to content
Alegeri locale 2020 Mehedinți Știri locale

Eduard Koler, candidat PMP la Primăria Drobeta Turnu Severin: 12 ani au oprit Severinul în timp

Facebook/Eduard Koler
" "

Candidatul PMP la primăria Drobeta-Turnu Severin, Eduard Koler, despre care recent colegul său de partid, Robert Turcescu spunea că ..  a intrat în cursă aproape pe ultima sută de metri (acum două luni) și spune că a decis să facă pasul tocmai pentru că niciodată nu s-a făcut politică pentru severineni.

Peste patru zile, severinenii nu au voie să mai voteze altfel decât pentru binele lor. Pentru că acum au ce să voteze. Îi aștept la vot să le dăm o palmă celor care timp de 12 ani au oprit Severinul în timp, lăsând orașul depopulat, devitalizat și să se încălzească în anul 2020 tot cu păcură”, a spus Koler într-o intervenție la Newsweek Live.

" "
" "

Cu un CV care amintește de fostul președinte al PMP și al țării, Traian Băsescu (ambii au trecut pe la Anvers, Koler având acolo o afacere cu proiectare și construcție de nave), proaspătul intrat în politică susține că nu a lucrat un minut la stat, nu a avut afaceri cu statul și că în orașul său natal, a sprijinit mereu mediul de afaceri local.

În presa locală, Koler este creditat cu salvarea șantierului naval Severnav, cel mai important lucru pe care l-a realizat pentru oraș a fost să salveze SEVERNAV de la insolvență și ulterior de la faliment.

Neexploatarea potențialului turistic este cea mai mare nerealizare a politicienilor care s-au succedat la Primărie și pe care azi, Koler îi acuză de blat  – viceprimarul liberal Danile Cîrjan în mandatul de primar al lui Constantin Gherghe și al lui Marius Screciu candidează acum ca primar și îi are ca rivali politici pe cei care i-au fost șefi). “Severinul are un potențial turistic imens. Nici un politician, din 1989 până azi, nu a făcut nimic în acest sens, nu s-a investit în infrastructură, în terminale și pontoane de acostare a navelor de pasageri care zilnic trec pe Dunăre”, a mai spus acesta.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *