Skip to content
Showbiz

Efectele crizei coronavirus: Concertul Boney M de la Sala Palatului a fost anulat

Directorul Sălii Palatului, Adrian Costache, a confirmat că show-ul pe care trupa Boney M îl avea programat pentru 8 martie a fost anulat, la fel şi toate evenimentele din această lună, în contextul măsurilor dispuse de autorităţi pentru prevenirea răspândirii epidemiei de coronavirus.

Concertul Boney M, programat pe 8 martie, de la ora 20.00, a fost anulat, după cum a confirmat pentru Libertatea directorul Sălii Palatului. Organizatorii show-ului contactaţi de adevărul.ro nu au oferit încă un răspuns.

Sala Palatului are o capacitate de aproximativ 4.000 de locuri, iar organizatorii concertului au anunţat anterior că spectacolul prin care legendara trupă marca 45 de ani de activitate este sold out.

De asemenea, Adrian Costache a precizat că toate evenimentele programate la Sala Palatului până în data de 31 martie au fost anulate.

Anunţul vine la scurt timp după ce secretarul de stat Raed Arafat a anunţat că autorităţile sunt în alertă din cauza coronavirusului şi au dispus măsuri speciale de prevenţie. Între acestea s-a hotărât interzicerea tuturor activităţilor care implică mai mult de 1.000 de persoane. Restricţiile luate pentru a preveni răspândirea noului coronavirus intră astăzi în vigoare şi sunt valabile până la 31 martie.

Arafat a subliniat că cei care nu respectă regulile de izolare vor primi amenzi de până la 20.000 de lei, dar riscă şi închisoarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *