Skip to content
Politică

„Ei mor în continuare. Iohannis are prim ministru nou, au 10% în plus la salariu. Piedone e liber! Patriarhul și-a luat mașină nouă”

" "

Un cunoscut solist a transmis un mesaj dur la adresa președintelui României, Klaus Iohannis, a patriarhului, și a clasei politice, după tragedia petrecută în clubul Colectiv din Capitală.

Este vorba despre solistul formației Trooper, Alin Dincă.

" "
" "

Cunoscut militant pentru schimbarea clasei politice şi pentru mesajele dure adresate guvernanţilor, acesta ia din nou atitudine.

„Da. Ei mor in continuare. Iohannis are prim ministru nou, Iohannis il are pe Blaga, Iohannis si ai lui au 10% in plus la salariu, Iohannis are tot ce ii trebuie. Piedone este liber! Patriarhul si.a luat masina noua… 60.000 de euro… deci totul a revenit la normal. Putem sa ne culcam linistiti. Politicienii si.au batut din nou joc de noi. Si daca mai intra cineva sa.mi explice ca nu se poate schimba totul peste noapte, primeste ban! Nu vreau sa se schimbe totul! Vreau sa se schimbe macar ceva! Sa se schimbe legile care permit unor fosti securisti sa intre in politica. Sa se schimbe legile care permit unor oameni cu dosare penale sa intre in politica. Sa fie dati afara judecatorii aia care omoara oameni prin deciziile lor murdare de bani. Sa se confiste averile realizate ilegal. Toate averile ce nu pot fi justificate… sunt lucruri de facut… hai sa vedem ce face gradinarul in functia noua. Eu cred ca NIMIC! Dar ce stiu eu… de 26 de ani tot aud asta… „Ce stiu eu…” Hai ca 26 de ani pana la urmatoarea incercare trec repede…”, a transmis Alin Dincă prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina de Facebook.

" "

1 comentariu la “„Ei mor în continuare. Iohannis are prim ministru nou, au 10% în plus la salariu. Piedone e liber! Patriarhul și-a luat mașină nouă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *