Skip to content
" "
Politică

Elan Schwartzenberg dărâmă un mit cu care Dragnea se împăunează: Nu e cazul lui!

cotidianul.ro

Inculpatul fugar Elan Schwartzenberg dărâmă un mit cu care se împăunează președintele PSD, Liviu Dragnea.

După o pauză de șase ani, Elan Schwartzenberg, om de afaceri cu mandat internațional de arestare, a vorbit în exclusivitate pentru B1 TV, în emisiunea ”Actualitatea Românească”, moderată de Sorina Matei.

În interviul luat pe teritoriul statului Israel, Elan Schwartzenberg a răspuns, pentru prima dată după șase ani, acuzațiilor oficiale și neoficiale ce i se aduc.

”Cu Elena Udrea m-am văzut, cred, în total de cinci ori. Cred că, în general, în ocazii publice. N-am avut relații intime cu ea, n-am făcut afaceri împreună, n-am fost prieteni de familie, n-am avut aceste lucruri în comun cu Elena Udrea niciodată”, a declarat Elan Schwartzenberg, pentru B1 TV.

Întrebat dacă s-a întâlnit vreodată cu Traian Băsescu pe vremea în care acesta era președintele României, omul de afaceri a răspuns: ”În 2012, de ziua mea, am fost sunat de Traian Băsescu. Nu știu nici acum dacă a știut că era ziua mea sau a fost o coincidență. Am fost atunci la Cotroceni, am discutat generalități, economie, politică, puțin despre Realitatea TV”.

Acesta a mai spus că nu are niciun fel de relație cu Liviu Dragnea.

La remarca Sorinei Matei că Liviu Dragnea vine des în Israel și are întâlniri cu premierul israelian, Elan Schwartzenberg a răspuns: ”dorește să lase senzația că are relații speciale în Israel. Nu are niciun fel de relații speciale în Israel. Ce spuneți e o afirmație pe care aș verifica-o. Ce înseamnă ”frecvent”, ce înseamnă ”se vede”. Liviu Dragnea e un înalt demnitar, vine aici, dar nu e nicio relație deosebită, protecționistă, preferențială. Au fost oameni în istoria României care au avut relații deosebite cu Israel. Nu e cazul lui Dragnea”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *