Skip to content
Politică

UPDATE Elena Băsescu, implicată într-un accident rutier

UPDATE Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, Elena, nu prezintă probleme de evoluţie a sarcinii, după accidentul rutier în care a fost implicată marţi după-amiază, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanţii Spitalului Universitar Bucureşti.

Potrivit surselor citate, Elena Băsescu a fost adusă de un echipaj SMURD la Spitalul Universitar, unde, în urma investigaţiilor, medicii au concluzionat că pacienta nu are probleme de sănătate în urma accidentului, inclusiv în ceea ce priveşte evoluţia sarcinii.

Accidentul s-a produs în Piaţa Charles de Gaulle din Bucureşti, în jurul orei 14.30, după ce un bărbat aflat la volanul unui autoturism de teren nu ar fi cedat trecerea şi s-a ciocnit cu maşina condusă de Elena Băsescu, au declarat, pentru Mediafax, surse din Poliţie.

Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu este însărcinată în luna a cincea.

Fiica cea mică a președintelui Elena Băsescu a fost implicată într-un accident rutier, marți, în București, în zona Piața Charles de Gaulle.

Potrivit  primelor informații se pare că este vorba despre o tamponare ușoară, mașina acesteia fiind lovită de un șofer neatent care nu a respectat semnul de cedează trecerea.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 14:30, iar Elena Băsescu a plecat imediat la Spitalul Universitar pentru unele investigații medicale, în condițiile în care este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *