Skip to content
Sport

Mezina familiei Băsescu s-a angajat. Vei fi uimit să afli cât câștigă pe lună

Elena Băsescu, mezina familiei  Băsescu, s-a angajat. Și nu oriunde, ci la Camera de Comerț și Industrie, departamentul de Relații Internaționale.

Astfel, fiica cea mica a fostului președinte, Traian Băsescu, primeşte un salariu net de 3.000 de lei pe lună, dar merge la serviciu cu bolidul de 100.000 de euro. Prima zi de lucru ar fi fost 15 ianuarie.
În trecut, Elena Băsescu a avut un salariu uriaş în calitate de europarlamentar. Eurodeputaţii beneficiază de un salariu de peste 6.000 de euro, la care se adaugă mai multe indemnizaţii (pentru cheltuieli generale, indemnizaţii de şedere, indemnizaţii anuale de călătorie).

În plus, europarlamentarii mai beneficiază şi de rambursarea cheltuielilor de deplasare, precum şi de circa 20.000 de euro lunar pentru angajarea asistenţilor.

Salariul brut al unui europarlamentar este de aproximativ 7.900 de euro, achitat din bugetul PE. După reţinerea impozitului comunicat şi a contribuţiei pentru asigurarea de accident, salariul net ajunge la aproximativ 6.200 de euro, potrivit unor surse citate de Romaniatv.net

 

1 comentariu la “Mezina familiei Băsescu s-a angajat. Vei fi uimit să afli cât câștigă pe lună

  1. cum s-a angajat la CCI a Romaniei ?! Postul a fost scos la concurs sau … ??!! Parca CCI a Romaniei este o institutie publica, iar angajatii se mai numesc si functionari !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *