Elena Lasconi, criticată din interior pentru dependența de banii lui Moșteanu

Sursa foto: x

Președinta USR, Elena Lasconi, e aspru criticată din interior pentru dependența de banii lui Moșteanu. Astfel, avocata Claudia Postelnicescu, susținătoare de lungă durată a USR, îi atrage atenția Elenei Lasconi că trebuie să ia în serios aspectele morale dacă vrea să fie respectată și votată.

Claudia Postelnicescu a făcut trimitere la o situație care ridică multe semne de întrebare: angajarea soțului Elenei Lasconi în subordinea deputatului Ionuț Moșteanu, un personaj controversat în interiorul partidului.

Postelnicescu lasă sa se înțeleagă că în momentul în care un lider de partid depinde de o figură publică precum Moșteanu pentru a asigura veniturile familiei sale, percepția publică devine inevitabil negativă. În opinia avocatei, Elena Lasconi nu poate să fie văzută ca un lider vizionar, capabil să transforme și să curețe imaginea USR, dacă ea însăși se află într-o poziție de dependență față de cineva considerat de mulți ca fiind responsabil pentru declinul partidului

„E o problemă de principiu cu soțul ei angajatul lui Moșteanu. Tot Moșteanu a ieșit să ne explice că EL l-a angajat, că EL e lider de grup, că EL a decis, că EL decide, că EL ne explică, că EL știe cum e mai bine, că EL EL EL EL EL și iarăși el. Când depinzi de unul care a distrus partidul ca să-l plătească pe soț nu prea poți fi percepută ca lider vizionar care schimbă imaginea partidului. N-ai cum.”, a scris avocata.

Amintim că jurnaliștii de la Newsweek au scris despre faptul că soțul Elenei Lasconi e angajat consilier USR în Parlament, deși nimic nu îl recomandă pentru această funcție. Anterior, nu a putut să se întrețină din meseria de avocat. USR l-a angajat consilier plătit cu 6.300 lei/lună la un an după ce Lasconi a ajuns primar USR de Câmpulung.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: