Skip to content
Politică

Elena Udrea, atacuri dure la adresa lui Ponta, Iohannis și Meleșcanu. Ce le solicită acestora

Prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, a explicat marți, în cadrul unei conferințe de presă, care sunt motivele pentru care solicită demisia și respectiv retragerea din cursa prezidențială a lui Victor Ponta, Klaus Iohannis și Teodor Meleșcanu.

Udrea a precizat că ”România se află într-o situație gravă. Actualul premier se află în situația de a încalca legea. Dl. Ponta a fost ofițer acoperit. Conform legii, domnul Victor Ponta a încălcat legea României când a fost și ofițer acoperit și magistrat al României.

Dl. Victor Ponta este într-o situație de ilegalitate și în același timp una de imoralitate. Dl. Ponta nu dă doi bani pe Constituție și pe legile țării.

Solicit retragerea lui Victor Ponta din funcția de candidat la alegerile prezidențiale. Solicit, în al doilea rând, demisia domnului Ponta din funcția de premier al României.

În același timp solicit demisia membrilor celor două comisii parlamentare de control SIE pentru că l-au acoperit pe Victor Ponta.

Domnul Meleșcanu este candidatul lui Ponta la președinția României, iar secretul care îi leagă pe cei doi transformă această campanie într-una netransparentă.

Ca urmare a ceea ce știm astăzi despre Victor Ponta, nu putem avea un președinte al României care a încălcat legea”, a acuzat prezidențiabilul PMP.

Udrea și-a continuat atacurile precizând că ne confruntăm cu ”o situație anormală, de ilegalitate. Avem primii doi candidați la prezidențiale în poziția de a fi declarați incompatibili, iar acest lucru ne plasează într-o poziție necredibilă. Trebuie să oprim situațiile de anormalitate. Atât dl. Ponta, cât și dl Klaus Iohannis, care au vulnerabilități, fac jocul celor din spatele lor. Sunt convinsă că oricare dintre ei ar acționa pentru a îl favoriza pe Dan Voiculescu.
Dl. Voiculescu sigur știa trecutul lui Victor Ponta, iar acest lucru îl face slugarnic pe Victor Ponta.

Pentru a ajunge la o situație normală, cred că trebuie să se retragă din competiție și Victor Ponta, și domnul Meleșcanu. La dl. Iohannis vorbim de un proces pe rol.”

7 comentarii la “Elena Udrea, atacuri dure la adresa lui Ponta, Iohannis și Meleșcanu. Ce le solicită acestora

 1. Distinsa doamna , vrea sa speculeze politic un fals joc operativ .Ce a uitat sa ne spuna doamna este—De ce pleaca # RANDUNELELE # toamna ? Poate stia C V TUDOR .

 2. CAPITOLUL III

  Funcţionarea Serviciului de Informaţii Externe

  Art. 10. (2) Sursele de informare, metodele şi mijloacele de muncă nu pot fi dezvăluite faţă de nimeni şi în nici o împrejurare.

 3. normal ca va doriti retragerea celor doi, doamna, pentru ca in folosul dumneavoastra au fost facute aceste acuzatii calomniante!!! nu aveti nicio sansa nici dumneavoastra, nici domnu iohannis, nici domnul ponta!! niste mincinosi!! domnul Melescanu va dovedi ca este cel mai indicat pentru a conduce aceasta tara!!

 4. Doamna Udrea, intentiile domnului Basescu de a va ajuta au cam dat gres! Sa nu va vad pe amandoi la puscarie, nu ca nu mi-as dorii!

 5. Pai sa facem o socoteala : sa dispara din competitie Ponta,Iohannis si Melescanu.Urmeaza,desigur,Tariceanu ,cu Monica nu se intelege,DD nu e de luat in seama – cine stie ce o mai fi facut,raman contracandidati independentii si peremistii.Si sa vezi campanie prezidentiala.Plus demisiile colective a doua comisii parlamentare,cel putin teoretic /?de prima mana.Admiratori ai acestei persoane v-as fi recunoscator cum vedeti,in fruntea statului o asemenea candidata la functia suprema intr-un stat democratic,membru in UE ? Maistrul-stapan din Buda e mic copil ,nu-i asa?

 6. Doamna Udrea nu va vad rostul in a da o declaratie!!! mai bine va vedeti de treaba pentru ca din cauza dumneavoastra au loc acum aceste discutii,aceste acuzatii aduse unui domn precum MELESCANU!! din fericire sinceritatea si integritatea domnului Melescanu isi va spune iarasi cuvantul!!! mult succes!

 7. ai vrea tu maimuta blonda!! TOTUSI NIMENI NU-L POATE OPRI PE BASESCU SA MINTA SI SA INCALCE LEGEA???? PONTA RASPUNS LIPSIT DE VIGOARE!! DA-L IN JUDECATA SI PT CALOMNIE!!!IOHANIS DE CE NU RASPUNZI??? IN FATA ACESTUI MIZERABIL TREBUIE SA REACTIONATI CU FERMITATE!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *