Skip to content
Politică

Elena Udrea, afirmație în premieră despre Traian Băsescu

" "

Elena Udrea a făcut duminică seară la RTV, printr-o intervenție telefonică, o afirmație în premieră despre Traian Băsescu și rolul său în această campanie prezidențială.

”Vorbim prea mult în această campanie de  Traian Băsescu. Cred că se ascunde în spatele acestei dezbateri lipsa de idei și viziune a celorlalți contracandidați. Cei care sunt în această competiției sunt lipsiți de imaginație.

" "
" "

Traian Băsescu nu mai poate candida. Trebuie să vorbim de propunerile noastre pe care le avem pentru România. Faptul că vorbim atât de mult despre Traian Băsescu este dovada unei sărăcii a ideilor, fie o încercare de manipulare a opiniei publice, în loc să vorbim de Ponta, Udrea, Iohannis sau ceilalți”, a precizat Udrea duminică.

Cu privire la succesorul de la Cotroceni al lui Traian Băsescu, Udrea a explicat că ”oricine vine în acest moment la Cotroceni trebuie să continue reformele și relațiile externe ale lui Traian Băsescu”, a mai adăugat Udrea.

Întrebată dacă PMP ar putea ajunge la guvernare după alegerile prezidențiale, Udrea a răspuns tranșant: ”PMP nu va ajunge să guverneze alături de PSD. În niciun caz la guvernare cu PSD. Fie fac eu guvernul și PSD nu va mai fi la guvernare, fie ajungem acolo în 2016.”

1 comentariu la “Elena Udrea, afirmație în premieră despre Traian Băsescu

  1. demagogie si tupeu la maxim! cine se afisa cu baselu pe faleza la circiuma? cine posta timpenii de genul „fostul presedinte alaturi de viitorul „???? bai nutzy, faci spume aiurea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *