Skip to content
Politică

Elena Udrea, acuzații surprinzător de dure față de președintele Iohannis: „Este de vină pentru că are o prestație dezastruoasă!”

Fosta șefă a PMP, Elena Udrea lansează o serie de acuzații surprinzător de dure, în urma rezultatelor dezastruoase obținut de liberi la alegerile locale din 5 iunie.

Astfel, Udrea a declarat că președintele României, Klaus Iohannis este responsabil pentru „prestația dezastruoasă” a PNL-ului.

„PNL anunta ca este bine asa…??? Nicio mirare!
Dupa niciun esec, si a fost esec dupa esec pentru Vasile Blaga, acesta nu si-a asumat vreo raspundere. Nici Gorghiu nu crede ca are vreo vina! Si in general, niciunul dintre cei care stau in fruntea partidului liberal. Se bazeaza pe scorul marilor primari din teritoriu… Ce merite au ei pentru scorul acelora? Falca, Hava, Florea, nu mai zic de Boc, ar fi castigat si singuri, asa cum facut-o Scripcaru la Brasov.
Deci, cu astfel de atitudine din partea sefilor PNL, ca lideri nu sunt, alianta de stanga din jurul PSD este deja castigatoarea alegerilor din toamna.
Cum sa zici ca reformezi clasa politica si PNL-ul, cu astfel de personaje? Soarta lor politica nu intereseaza pe nimeni. Dar soarta tarii ne doare pe toti si ea este influentata de esecul partidelor de dreapta.
P.S. Presupun ca la sediu deja este gasit vinovatul, am mai vazut filmul acesta de cateva ori. Johannis este de vina pentru ca are o prestatie dezastruoasa, pentru ca le-a impus un guvern de tehnocrati catastrofa, ca le cere sa faca tot felul de tampenii, dupa cum primeste si el ordine.
Partial asa este, au dreptate! Dar este vina lor ca executa ce la cere Johannis!”, a scris Elena Udrea pe pagina personală de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *