Skip to content
Politică

Elena Udrea amenință cu plângere la DIICOT

În această perioadă, fosta șefă a PMP, Elena Udrea trece prin momente dificile în contextul în care pe numele său sunt trei cereri de arestare preventivă.

Prezentă în cadrul unei emisiuni televizate la postul B1tv Elena Udrea a precizat că cineva s-a folosit de numele ei și că ar putea face plângere la DIICOT privind acest aspect.

”Cineva s-a folosit numele meu. Eu pot să mă plâng acum DIICOT-ului să cerceteze cine s-a folosit de numele meu pentru a comunica cu hotelul de la Paris ș.a.m.d.

(…) Îi dau dreptate domnului Maior, nu SRI a fost implicat. Cred ca dl Maior este foarte sincer, nici nu stia ce s-a intamplat la Paris”, a precizat Udrea sâmbătă seară la B1.

De asemenea, fostul ministru a prezentat niște notițe, un jurnal de aproximativ 50-60 de pagini, în care a scris ”despre cum se întâmplau lucrurile, cine ce mi-a spus”, prima fiind datată 4 noiembrie, la ora 24:00.

”Mi-am dorit să le scriu pentru că era evident ce se va întâmpla. Am vrut să se știe, în ideea că dacă nu apucam să spun, lucrurile acestea să ajungă la urechile oamenilor și să se dezbată. Multe lucruri pe care le-am scris aici le-am trecut în denunțul formulat. Foarte mulți astăzi nu spun nimic deși ei știu că eu am dreptate. Nu spun pentru că nu au curaj sau pentru că sunt implicați în campanie”, a declarat Elena Udrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *