Skip to content
Politică

Elena Udrea anunță că un important jurnalist ar putea ajunge la DNA

Elena Udrea a insinuat sâmbătă seară, în cadrul emisiunii ”X-Press”, de pe B1 TV, că un important jurnalist ar putea ajunge să fie audiat de către procurorii DNA.

După ce a prezentat o serie de documente pe care i le-ar fi adus Oreste Teodorescu, Elena Udrea a continuat și a precizat că respectivele hârtii au ajuns la DNA.

Citește și: Elena Udrea îl distruge pe Oreste Teodorescu prin prezentarea unui document

”Documentele i le-am dat presedintelui (n.r.: referindu-se la Traian Băsescu) si presedintele le-a inaintat la DNA. Primele documente de la Oreste. 100% sunt martori (n.r.: referindu-se la cei care pot confirma că Oreste Teodorescu a fost la Elena Udrea la birou.)”, a precizat Udrea sâmbătă seară la B1.

Cu privire la documentele prezentate, Elena Udrea a precizat următoarele:

”Scrie așa: Profesorul 2, anexe justificative, 10.000. Domnul Oreste mi-a adus un dosar despre niște fapte din trustul Intact. Profesorul este Dan Voiculescu. Mi-a adus documente despre ce se întâmpla în trustul intact, despre niște jurnaliști cu bani ce ieșeau de acolo și așa mai departe. Și asta a fost prima parte”, a mai spus fostul ministru al Dezvoltării.

”După ce mi-a dat documentul a venit cu această solicitare către mine- mi-a adus documente legate de o doamnă senator apropiată de trustul Intact, despre firma Crescent. Schema financiară despre cum Voiculescu a luat terenurile ICA. Oreste mi-a adus aceste documente cu solicitarea financiară. Eu presupun că erau 10.000 euro. Pentru că nu i-am dat lucuruile acestea a început să mă înjure peste tot la televizor. Și mai am patru martori la birou care știu cum au decurs discuțiile telefonice cu Oreste care insista să îi dau un răspuns”, a mai explicat Elena Udrea care a prezentat în emisiune documentele și bilețeul primit.

udrea oreste

1 comentariu la “Elena Udrea anunță că un important jurnalist ar putea ajunge la DNA

  1. Presupune ca au fost ceruti 10,000 euro sau au fost ceruti pe bune? E o diferenta. Si titlul la ce se refera, care jurnalist? Oreste, sau cineva legat de dosarul cu antenele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *