Skip to content
Politică

Elena Udrea face un anunț către Ponta, Iohannis, Blaga și Tăriceanu

Șeful PMP, Elena Udrea, a făcut sâmbătă un anunț care îi vizează pe toți liderii partidelor din România.

Presedintele PMP a anuntat, sambata, la finalul unei ședințe a conducerii PMP, ca vrea guvern de uniune nationala si ca il va sustine daca i se respecta cateva conditii.

„Guvernul de uniune nationala poate fi sustinut de PMP daca isi asuma obiectivele pe care noi le-am afirmat permanent, un guvern care sa promoveze legi care sa schimbe, sa duca la schimbarea clasei politice in acest moment: reducerea numarului de parlamentari la 300, legea privind depolitizarea insitutitiilor, legea sanatatii si o lege privind finantarea presei, o lege care sa inceapa un proces de transformare a presei intr-una independenta”, a declarat Elena Udrea.

Liderul PMP considera ca Executivul actual este lipsit de legititmitate si a anuntat ca sustin o motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta.

„Guvernul Ponta trebuie sa plece”, a mai punctat Udrea, informează ziare.com.

Aceasta a prezentat si ceea ce s-a stabilit la Colegiului National al formatiunii, care a avut loc sambata.

„Am definit linia politica a PMP pe termen mediu si lung. Am constatat ca PMP este in opozitie atat cu PSD, cat si PNL, doua partide tributare, clientelare, doua partide stapanite de baroni locali. PMP este un partid nou, care intelege lectia primatr la votul pentru presedintele Romaniei. Consideram ca atat PSD, cat si PNL ignora vointa acestui electorat”, a continuat liderul PMP.

Elena Udrea a transmis si ca Traian Basescu va primi o invitatie formala pentru a li se alatura.

„Am decis ca in urma sedintei de Consiliu Executiv National de saptamana viitoare sa adoptam un document in care sa afirmam ferm continuarea proiectelor incepute in mandatele lui Traian Basescu”, a mai spus Elena Udrea.

In final, aceasta a anuntat ca Congresul PMP a fost programat pentru data de 21 martie 2015.

”Colegiul Naţional al PMP a decis astăzi organizarea Congresului partidului pe 21 martie 2015. Ne propunem să deschidem partidul către oameni noi care să promoveze un alt mod de a face politică, orientat cu faţa către cetăţeni şi ascultându-le voinţa.

Până pe 28 februarie vor avea loc alegeri în organizaţiile teritoriale ale PMP, pentru a genera o legitimitate cât mai mare viitoarei conduceri a partidului”, a precizat Udrea  și pe Facebook.

4 comentarii la “Elena Udrea face un anunț către Ponta, Iohannis, Blaga și Tăriceanu

  1. Nutzi s-a trezit vorbind, n-a bagat inca de seama ca „basismul” reprezinta, in present, un procent minor in optiunea electoratului. Daca s-ar intampla schimbarea clasei politice, atunci prima pe lista ar fi Elena Udrea.

  2. Stimata doamna , cu atatea ; uniuni–reuniuni–mutari–permutari–a inceput sa bata vantul—ba grupul basistilor extremisti–M Macovei– C Preda– ba grupul iluminatilor–T Baconschi–Papa mar Hagi–grupul lui Fileata se odihneste–a ramas , copilul vesel E TOMAC si prea informatul GELU a lui VISAN . CAPRARUL—unde e caprarul–accepta fuziunea , acum cand e pe cai mari , nu aia adusi de regele CIOABA ?

  3. Vad ca are idei numai cand sunt altii la guvernare. Cand a fost la putere guvernul ‘mneaei, de ce nu a pus in practica ce ii sfatuieste pe altii sa faca? Atunci era preocupata doar de bani?

  4. tanti nutzy , din guvernul de „uniune nationala” sa faca parte basicu si udrea ??? il asteptam pe cocos sau el poate sta unde e acum? :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *