Skip to content
Politică

Elena Udrea, atac la „prietena” sa, Ana Maria Topoliceanu. Semnal de alarmă către deputați

Fostul ministru Elena Udrea a este pusă în fața unei noi cereri de arestare, de această dată în dosarul „Gala Bute”, la doar o săptămână după ce a fost eliberată din arestul preventiv și dusă în arest la domiciliu.

Prezentă în plenul Parlamentului Elena Udrea a transmis că cei care fac denunțuri pleacă acasă și cei care nu sunt împotriva ei stat în arest.

„Într-o cauza in care zeci de persoane implicate, fosti ministri, actuali, erau in libertate sau nici macar nu fusesera chemati la audieri, ati stat pana la 1 noaptea si ati votat, apoi ati trimis in mijlocul noptii pentru a fi publicat in Monitorul Oficial.  Au fost 7 capete de acuzare impotriva mea, din cele 7, ultimul complet de la Curtea Suprema a retinut doar unul pentru care a dispus masura arestului la domiciliu. E evident ca sunt o tinta, vanata sistematic. În ritmul acesta ne vom vedea din 2 in 2 saptamani pana in 2016. Sunt pur si simplu miniciuni, unele din aceste acuzatii, ale unora care vor sa scape. Cei care fac denunturi pleaca acasa, cei care nu sunt impotriva mea stau in arest.”, precizează Udrea.

Udrea a mai declarat că inclusiv cererea de arestare de azi se bazează pe denunțuri, unul chiar al prietenei sale, „care a decis ca poate ramane in libertate numai daca toarna, nu oricum, ci punand presiune si pe altii din dosar”. Fostul ministru a punctat că dacă ea pe denunțuri a stat în arest preventiv, același lucru li se poate întâmpla și celorlalți deputați.

„Aflati ca inclusiv cererea de arestare de azi se bazeaza pe denunturi, unul chiar a prietenei mele care a decis ca poate ramane in libertate numai daca toarna, nu oricum, ci punand presiune si pe altii din dosar.  Avem dovada felul in care se ajunge la a fi acuzat un om. Daca eu pe denunturi am putut sta arestata preventiv o saptamana, acelasi lucru i se poate intampla fiecaruia din dumneavoastra”, le-a transmis Elena Udrea colegilor săi din Parlament.

Citește și Udrea, mărturii cutremurătoare din arest: ”Mi-au luat sutienul. (…) Aș fi vrut să vin în fața dvs. în cătușe, să le puteți vedea, să le puteți atinge”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *