Skip to content
Politică

Elena Udrea, atac voalat la Blaga. Ce lideri PDL sunt ”inventați” de Băsescu

Prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, a identificat luni seară, în cadrul unei emisiuni televizate, o serie de lideri ai PDL care îi datorează lui Traian Băsescu ascensiunile și carierele lor politice, încercând astfel să transmită voalat ideea că cei ”inventați” politic de actualul șef de stat ar fi uitat complet acest lucru, iar acum se află într-o altă tabără politică decât cea a președintelui.

Îi datorez cam ce îi datorează foarte mulți politicieni. Foarte mulți politicieni, mă refer la cei din zona PDL, acolo unde Traian Băsescu a fost lider, îi datorează cariera. Datorită susținerii președintelui, România a avut femei în posturi-cheie de conducere, cum ar fi al treilea om în stat – Roberta Anastase, Anca Boagiu – de 3-4 ori ministru, Suflina Barbu – ministru, Monica Macovei – ministru și apoi europarlamentar”, a spus Elena Udrea, la Digi24.

Domnul Vasile Blaga a fost ministru pentru că Traian Băsescu a format un guvern în 2004 și, apoi, la sfârșitul lui 2008, un guvern din care PDL a făcut parte”, a mai spus președintele PMP.

Elena Udrea a adăugat că și Emil Boc, Adriean Videanu sau Radu Berceanu „își datorează ascensiunea politică și funcțiile ocupate sprijinului președintelui”.

Nu este întâmplător că Elena Udrea i-a nominalizat pe toți acești lideri ai PDL. Cu excepția lui Emil Boc, toți ceilalți sunt printre cei care au decis să se decidă de Băsescu, iar prin anunțul șefei PMP, această încearcă să transmită un mesaj voalat celor care l-au trădat pe actualul președinte am României.

1 comentariu la “Elena Udrea, atac voalat la Blaga. Ce lideri PDL sunt ”inventați” de Băsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *