Skip to content
Politică

Elena Udrea despre cazul Bunea Stancu: Justiția trebuie să meargă până la capăt

Prezentă la Brăila, prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, a afirmat că dacă cineva greșește, trebuie să răspundă în fața legii, chiar dacă a făcut proiecte pentru comunitatea pe care o administrează, referindu-se la cazul baronului de Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.

„Trebuie să răspundă în fața legii. Cât am fost ministru am lucrat cu toți primarii, președinții de consilii județene, indiferent de culoarea politică, dacă au avut proiecte pentru oameni. Asta nu înseamnă că dacă cineva greșește, indiferent de partid, nu înseamnă că nu trebuie să răspundă doar pentru că a facut lucruri sau a pus în practică proiecte”, a spus președintele PMP.

Elena Udrea a adăugat că în ceea ce îl privește pe Bunea Stancu, mereu au existat discuții despre alocările de contracte.

„Faptul că Bunea Stancu e în această situație nu e neașteptat și in plan local și național mereu au exista discuții despre alocările de contracte, de modul în care s-au derulat licitațiile. Dacă există o anchetă asupra lui Bunea Stancu iar justiția a decis că e suspect să fi încălcat legea atunci justiția trebuie să meargă până la capăt și să vedem ce s-a întâmplat în toți acești ani în județul Brăila”, a mai spus Elena Udrea, prezentă la Brăila.

Citește și: Baron PSD, eliberat sub control judiciar

3 comentarii la “Elena Udrea despre cazul Bunea Stancu: Justiția trebuie să meargă până la capăt

  1. Ne-am saturat de coruptii din PSD de la Braila. Pentru asta trebuie sa avem in vedere sa votam un candidat care garanteaza si lupta pentru independenta justitiei, cum este cazul Elenei Udrea!

  2. Elena Udrea, se lauda pe site-ul sau oficial de campanie electorala cu investitii pe care le-a facut la un castel din judetul Timis, dar isi ilustreaza „realizarile” cu o fotografie a celebrului Castel al Corvinilor din judetul Hunedoara. Udrea a „mutat” in Timis si o bazilica romano-catolica din judetul Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *