Skip to content
Politică

Elena Udrea, dezvăluie cine ar fi știut despre ”Ponta-ofițer acoperit”

Elena Udrea, candidatul PMP la prezidențiale, a dezvăluit care este, în viziunea sa, pericolul ca Victor Ponta să devină preşedinte, explicând faptul că este şantajabil şi a spus că este convinsă că fostul președinte de onoare al PC, Dan Voiculescu, ştia despre calitatea de fost ofiţer acoperit a lui Ponta.

„Eu nu sunt sigură că preşedintele a vrut să spună aseară neapărat această informaţie. Probabil ar fi spus-o până la finalul campaniei.

Să nu îl facem spion că e mult, îi jignim pe spioni. Victor Ponta a fost un racolat de SIE care a făcut nişte lucruri probabil minore. I-am spus 000, nu 007. SIE -vorbesc de serviciul din 1997, nu de cel de acum- ştia că racolează un procuror, deci că se încalcă legea şi totuşi au făcut-o.

De ce e Victor Ponta periculos ca preşedinte? El va reprezenta interesele celor care îl şantajează, care ştiu ce a făcut Victor Ponta ca ofiţer acoperit. Îmi pun problema de ce Victor Ponta a stat în genunchi în faţa lui Voiculescu. Eu sunt convinsă că Voiculescu ştia despre Ponta că a fost ofiţer acoperit. Pot eu să mă întreb de ce Ponta susţine interesele Lukoil în România? De unde ştiu eu că undeva, cineva a apăsat pe un buton şi i-a spus că acum trebuie să susţină aceste interese? Întotdeauna ne vom întreba dacă ce face Victor Ponta este pentru că aşa crede şi aşa e bine pentru ţară în opinia lui sau este pentru că alte interese economice, particulare îi dictează să facă într-un anumit fel”, a spus Elena Udrea la Realitatea TV. 

4 comentarii la “Elena Udrea, dezvăluie cine ar fi știut despre ”Ponta-ofițer acoperit”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *