Skip to content
Politică

Elena Udrea dezvăluie 4 nume de politicieni și jurnaliști care i-ar cerut bani. Ce acțiune majoră promite fosta șefă a PMP

Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri seară, că va face mai multe dezvăluiri în legătură cu mai multe persoane care i-au cerut bani .

Citește și: PRIMA reacție a Elenei Udrea după cererea de arestare. Noi valuri de acuzații la adresa lui Coldea și Kovesi

În acest context, într-o intervenție telefonică la B1, Elena Udrea a inaintat numele următorilor: Raluca Turcan (deputat PNL), Valeriu Turcan (fost consilier prezidențial), Cristian Rizea (deputat PSD) și Oreste Teodorescu (jurnalist/ analist).

„Voi spune tot ce știu despre acești oameni care mi-au cerut bani”, a declarat Udrea în exclusivitate pentru postul B1 Tv.

„Într-un dosar în care nu am fost chemată 4 ani și eu nu știu care să fie acuzațiile. O firmă ar fi sponsorizat această Gală la cererea celor din Minister. Nu m-a întrebat nimeni dacă am vorbit așa ceva cu patronii firmei. Nu e că am luat eu bani sau cineva din minister” a adăugat Udrea.

Deputatul a spus că va face declarații în Plenul Parlamentului pentru a demasca mai multe personaje cheie din dosarul său, după ce procurorii DNA au cerut arestarea sa preventivă.

De asemena, Elena Udrea a precizat că va trimite o scrisoare către toate ambasadele cu privire la situația sa.

 

foto: agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *