Skip to content
Politică

Elena Udrea dezvăluie strategia lui Ponta și a lui Iohannis

Elena Udrea a reacționat după ce secretarul general al PNL, Marian Petrache, a declarat pentru gandul.info că, dacă Iohannis va ajunge președinte, atunci va coabita „100%” cu premierul Victor Ponta.

Candidatul PMP a dezvăluit, printr-o postare pe Facebook, că strategia lui Iohannis și a lui Victor Ponta este aceea de refacere a USL.

„Dacă mai exista vreo îndoială cu privire la tandemul pe care îl formează Iohannis şi Ponta, aceasta este spulberată de Marian Petrache, numărul 2 în PNL. Strategia lor este aceea de refacere a USL, cu PDL anihilat şi cu o opoziţie fragilă.

Eu nu voi coabita niciodată cu Victor Ponta. Sunt singurul candidat care garantează schimbarea acestui Guvern incompetent, corupt şi imoral”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

4 comentarii la “Elena Udrea dezvăluie strategia lui Ponta și a lui Iohannis

  1. ne.ati zapacit de cap cu aliantele voastre!!! oricum voi 3 nu aveti nici o sansa asa ca nu va mai puneti bete.n roate unul altuia!!!!!!

  2. A tot sperat stimata doamna–sa faca si IOHANNIS asta ceva –dar nimic–SASUL e MUT .Orice hohot de ras–scoate un cui de la cosciug—-Buna dispozitie prelungeste viata —Despre coabitare la anul .

  3. Nutzi, spaima Constituzi, chiar crede că înseamnă ceva, chiar crede că este cineva. Așa credea și Elena Lupescu, care a râmas o țiitoare și atât. N-aș vrea să creadă cineva că este o doamnă. Este o japiță de joasă speță.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *