Skip to content
Politică

Elena Udrea, dezvăluire de ultimă oră: Nu regret nicio secunda implicarea in Gala Bute

Lucian Bute a revenit în ring după o pauză mai lungă. Victoria de duminică dimineață asupra italianului Andrea Di Luisa prin KO tehnic l-a readus pe Bute în lumina reflectoarelor. Acesta a primit o mulțime de felicitări, printre care și de la politicieni.

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltării și Turismului, implicată în dosarul „Gala Bute”, i-a transmis felicitări printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook. Aceasta arată în mesajul de pe rețeaua de socializare că „nu regret nicio secundă implicarea în evenimentul sportiv Gala Bute”, aceasta precizând că e bucură pentru faptul că românii au putut să își vadă campionul acasă.

”Victoria asupra italianului Andrea Di Luisa arata ca Lucian Bute ramane unul dintre cei mai mari sportivi pe care i-a avut Romania. E un roman cu care putem sa ne mandrim pentru ca a reusit prin talent, determinare si foarte multa munca. Sper si cred ca, pana isi va agata manusile in cui, va mai purta macar o data centura de campion mondial.
Privind in urma, chiar dupa toate lucrurile care mi s-au intamplat anul acesta, nu regret nicio secunda implicarea in evenimentul sportiv Gala Bute si ma bucur ca romanii au putut sa-si vada campionul boxand acasa.
Nu in ultimul rand, vreau sa ii felicit si sa le multumesc celor de la TVR, care, chiar in conditii financiare dificile, au facut posibila transmiterea meciului lui Lucian in Romania.” a scris Elena Udrea pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *