Skip to content
Politică

Elena Udrea, dezvăluiri despre un realizator tv

Liderul PMP Elena Udrea spune că este „o conștiință de vânzare” care a început să o atace după ce a refuzat propunerea jurnalistului Radu Moraru, de a-i finanța o televiziune. Replica fostului ministru vine după ce Radu Moraru a scris că șeful SRI, George Maior, i-a oferit prin Elena Udrea șefia televiziunii publice.

De regulă, nu răspund tâmpeniilor de tot felul care apar despre mine, fie şi când sunt spuse de persoane cu ceva notorietate. Dar, acum, după 10 ani de luptă în politică, am înţeles că este o greşeală. Prea multe prostii lansate în public, nu fără un interes anume, au devenit adevăruri care reprezintă imaginea mea în mintea multora, din păcate.

Deci, fac un comentariu la afirmaţiile lui Radu Moraru în continuarea celor de ieri. Niciodată nu am fost interesată de cine conduce TVR-ul. Nici măcar nu îmi amintesc cine este cel numit în 2010 în această funcţie, cu sprijinul PDL, şi nici nu îmi bat capul să aflu. Singura pe care am susţinut-o şi eu atunci, alături de alţi colegi, a fost Ada Meseşan, pentru a reprezenta partidul în Consiliul de Administraţie al TVR, relatează dcnews.ro.

Dacă aş fi dorit şi aş fi şi putut să decid eu cine să fie şeful televiziunii, sigur nu îl propuneam pe Radu Moraru. Dacă, prin absurd, aş fi înnebunit şi m-aş fi gândit la el, nu aveam nevoie de George Maior ca să îi transmit propunerea mea. Puteam simplu să îi răspund la unul din zecile de mesaje pe care mi le dădea în acea perioadă. De ce mi le dădea? Pentru că îmi cerea să îi finanţez un post de televiziune. Pentru că nu am făcut-o, a început să mă atace cu faptul că aş fi preluat B1Tv. Evident că nu este adevărat, dar voi reveni în altă postare la subiect.

Radu Moraru este astăzi încă un exemplu de conştiinţă de vânzare. Nu faptul că aş fi „cumpărat oamenii precum poşetele” este problema lui, ci faptul că, deşi el a vrut să se vândă, pe el nu l-am cumpărat. Şi, dacă nu s-a lăsat să fie acoperitul lui Maior, cel care „stătea drepţi când îl sună Preşedintele”, poate ne spune al cui acoperit este totuşi?

Câteva elemente simplu de observat în formulările lui mie mi-au dat deja răspunsul! Ca şi dansul din studio…

Mai răsfiraţi, băieţi, mai răsfiraţi...”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *