Skip to content
Politică

Elena Udrea anunță pericolul care îi paşte pe social-democraţi: Pe cine susțin liderii PNL la șefia PSD

Fosta șefă a PMP, a s-a prezentat, marți, la secția de Poliție pentru a se supune măsurilor controlului judiciar. La ieșirea din sediu, Elena Udrea a vorbit despre situația tensionată din Partidul Social Democrat.

Astfel, Elena Udrea a atras atenția asupra faptului că „e periculos pentru partid sa incapa pe mainile unora care dau interesul partidului pentru cel personal”, subliniind faptul că Liviu Dragnea este suținut de co-președinții liberali Alina Gorghiu și Vasile Blaga.

În ceea ce îl privește pe premierul Victor Ponta, Udrea a declarat că acesta „este permanent între dorința de a sta prin Turcia şi nevoia de a guverna”.

„Imi pare rau. PSD este in degringolada in acest moment si este evident ca toti cei care incearca sa preia conducerea o fac pentru ei. Domnul Dragnea este sustinut de Alina Gorghiu si Vasile Blaga. E periculos pentru partid sa incapa pe mainile unora care dau interesul partidului pentru cel personal. Nu mai poate sa faca multe (n.r. – Victor Ponta). Este permanent intre dorinta de a sta prin Turcia si nevoia totusi de a guverna”, a declarat Elena Udrea.

2 comentarii la “Elena Udrea anunță pericolul care îi paşte pe social-democraţi: Pe cine susțin liderii PNL la șefia PSD

  1. udrea care a sustinut cu bani campania luptatorii k1 droguri de mare risc cu nicu grasu de la nisei bucuresti clan ilegal de recuperatori , lovituri mortale , prostitutie , oameni ascunsi in iazuri
    atuuri despre tomografe , r.m.n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *