Skip to content
Politică

Elena Udrea explică ce se ascunde în spatele pactului de la Cotroceni

Președintele PMP, Elena Udrea, a precizat prin intermediul unei postări pe pagina sa de socializare că semnarea pactului privind alocarea a 2% din PIB către Apărare reprezintă, de fapt, formalizarea majorității parlamentare USL.

Totodată, șefa PMP a transmis că semnarea acestui pact este o amânare cu un an a momentului de când această măsură ar fi urmat să intre în vigoare.

„Semnarea pactului prin care ar urma să se aloce 2% Armatei reprezintă, de fapt, amânarea cu un an a momentului de când această măsură ar fi urmat să intre în vigoare, având în vedere deciziile din CSAT din 2013 şi hotărârile luate în urma Summit-ul NATO de la Newport (Wales) de anul trecut.

În fapt, evenimentul de astăzi trebuie citit în cheia formalizării majorităţii parlamentare USL care îl susţine pe noul preşedinte. Iohannis şi-a pus semnătura la loc de cinste alături de Victor Ponta, pecetluind dispariţia Opoziţiei în România şi reîntoarcerea la liniştea din vremea lui Iliescu şi Năstase.
Se pare că, deşi Ponta a pierdut alegerile, PSD s-a ales, totuşi, cu un şef de stat pe placul său.”, a declarat Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

foto:Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *