Skip to content
Politică

Elena Udrea face o dezvăluire incredibilă: Pe cine a votat dintre Ponta și Iohannis

Opozantă declarată a celor doi candidați care au ajuns în turul doi al alegerilor prezidențiale din decembrie, Elena Udrea a refuzat să își manifeste sprijinul pentru vreunul dintre aceștia și nici nu a spus până, marți, pe care dintre ei i-a votat în turul doi.

Prezentă la secția de Poliție, pentru a se supune măsurilor impuse de controlul judiciar, Elena Udrea a răspuns unei întrebări referitoare la faptul că mulți dintre alegătorii lui Iohannis se simt trădați de acesta.

Iohannis a dat o mulțime de motive de insatisfacție celor care l-au votat, dar clar nu este fidel celor care au stat cu orele la coadă să îl voteze. Nu face ceea ce se așteapta de el pentru cei care au speranta. Eu nu am nicio speranță, eu l-am votat din lipsa de alternativă”, a dezvăluit în premieră fostul ministru.

2 comentarii la “Elena Udrea face o dezvăluire incredibilă: Pe cine a votat dintre Ponta și Iohannis

  1. Anamaria tata,esti muci. Asta e stire ? Si noi care credeam ca la votat pe Ponta. Eu defapt cred ca sa dus la vot cu un buletin facut pe calculator(acasa) si la votat pe CHIORU’. Cred ca ti se trage de la caldura…

  2. Unii , la PARIS , altii , la LONDRA–decontarile intarzie , mai prinzi si sobolani , cu sticla de plastic si PONTA NU MAI CADE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *