Skip to content
Politică

Elena Udrea îi face afiș lui Victor Ponta. FOTO

Într-o postare pe pagina sa de facebook, candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Elena Udrea, îl atacă dur pe premierul Victor Ponta afirmând că „acesta s-a obișnuit să trăiască în minciună și că nici în campanie nu a renunțat la acest obicei”.

Udrea transmite că Ponta a amplasat în țară panouri pe care scria „Doar Ponta a scăzut taxele”, în condițiile în care, afirmă prezidențiabilul PMP, acesta a introdus 35 de noi taxe și impozite.

„Victor Ponta s-a obişnuit să trăiască o viaţă în minciună. Nici în campania electorală nu a renunţat la acest obicei. Aşa se face că a amplasat prin toată ţara panouri pe care scria „Doar Ponta a scăzut taxele”. Culmea tupeului după ce a introdus 35 de noi taxe şi impozite.

În condiţiile date, m-am gândit să-i fac şi eu un afiș: „Doar Ponta nu a fost ofiţer acoperit”, scrie Elena Udrea pe pagina sa de facebook.

afis

sursa foto: facebook

3 comentarii la “Elena Udrea îi face afiș lui Victor Ponta. FOTO

  1. In unele reviste–patronate de unul din candidatii la prezidentiale ( care a trecut testul la reevaluare ) , se vehicula intens ipoteza , unor grade , pe umerei unei distinse doamne–si un general–reevaluat .Funia in casa omului e buna pentru usturoi .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *