Skip to content
Politică

Elena Udrea îi ia apărarea Procurorului General și îl atacă pe ministrul Tobă: „Tot acest circ…”

Fostul ministru al Dezvoltării și Turismului, Elena Udrea, a revenit, marți seară, pe pagina sa de socializare cu un mesaj în care ia în discuție recenta demisie a Procurorului General Tiberiu Nițu.

Astfel, Elena Udrea semnalează faptul că demisia lui Nițu a survenit deși nu a fost acuzat de vreo infracțiune. Udrea compară situația fostului Procuror general cu cea a lui Gabriel Oprea, semnalând că dacă fapta sa este penală, Tiberiu Nițu trebuie să facă obiectul unei anchete penale, dar în sens contrar, numai cu demisia, Gabriel Oprea nu mai poate fi acuzat penal.

Nu în ultimul rând, deputatul se întreabă de ce graba ca Tiberiu Nițu să plece din fruntea PICCJ și de ce Ministrul de Interne Petre Tobă nu demisionează în contextul scandalului coloanelor oficiale ilegale.

Redăm mai jos postarea Elenei Udrea de pe pagina de socializare:

„Procurorul General Nitu si-a dat demisia de onoare. Desi nu era acuzat de nimic si, desi chiar el spune ca nu a facut ceva ilegal, zice ca a plecat ca sa nu expuna criticilor publice institutia pe care o conduce. 

Chiar si asa suntem in urmatoarea situatie. Fie fapta sa este penala, ca in cazul lui Oprea si atunci DNA tot trebuie sa ii faca dosar, fie toata lumea se multumeste cu aceasta demisie, dar atunci nici Oprea nu mai poate fi acuzat.
Altfel, daca lucrurile sunt tratate diferit, inseamna ca tot acest circ cu abuzul in serviciu pentru ca niste ministri( Procurorul General are rang de ministru) au avut insotitori de la Poilitie fara drept a fost facut pentru schimbarea lui Nitu.
Dar oare de ce atata graba cand oricum mai avea de stat in functie trei luni?
P.S. De ce oare nu isi da demisia si domnul Toba, cel care a pus la dispozitia celor doi coloanele ilegale?”, a mai scris Elena Udrea, marți seară pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *