Skip to content
Politică

Elena Udrea: „Îi vom avea alături pe Traian Băsescu și Emil Boc”

Prin intermediul unui comunicat de presă al PMP este transmis faptul că ținta de a deveni principala formațiune de centru-dreapta până la alegerile următoare va fi atinsă,  mai ales că îi vor avea alături pe Traian Băsescu și Emil Boc.

„PMP este un partid nou, care, deși încă fără foarte multă experiență și fără structuri bine conturate în teritoriu, a dovedit că poate fi un jucător politic major. Potențialul pe care îl avem este uriaș și sunt convinsă că ținta de a deveni principala formațiune de centru-dreapta până la alegerile următoare va fi atinsă. Mai ales că îi vom avea alături de noi și pe președintele Traian Băsescu, dar și pe domnul Emil Boc. Vom construi o echipă redutabilă, capabilă să câștige alegerile în România și să ofere o guvernare care să aducă prosperitate românilor”, a transmis Elena Udrea, la sfârșitul întâlnirii cu președintele PPE, Joseph Daul, potrivit unui comunicat PMP.

Elena Udrea, s-a întâlnit marți cu președintele Partidului Popular European, Joseph Daul, întrevedere în cadrul căreia s-a discutat despre perspectivele PMP, dar și despre situația politică actuală, în contextul campaniei pentru turul II al alegerilor prezidențial, notează agerpres.

„S-a subliniat validarea PMP ca un partid semnificativ pe scena politică românească după un al doilea scrutin electoral, apreciind ca încurajatoare rezultatele obținute de partid, atât la alegerile europarlamentare, cât și la cele prezidențiale. Practic, PMP este parte integrantă a familiei populare europene, devenind deja al doilea cel mai mare partid din România afiliat la PPE” se transmite prin intermediul comunicatului de presă.

„Partidul Mișcarea Populară a dovedit astfel că este singurul interesat să facă opoziție reală la Guvernul Ponta”, precizează comunicatul PMP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *