Skip to content
Politică

Elena Udrea îl distruge pe Oreste Teodorescu prin prezentarea unui document

Elena Udrea a prezentat în cadrul unei emisiuni televizate la B1 o serie de documente care i-ar fi fost transmise de jurnalistul Oreste Teodorescu, în perioada în care conducea Ministerul Dezvoltării.

Reamintim că Elena Udrea l-a acuzat, zilele trecute, pe jurnalistul Oreste Teodorescu că i-ar fi cerut bani în diverse ocazii. Replica ziaristului a venit prompt, precizând că o va da în judecată pe Elena Udrea.

”Udrea trebuie sa aduca dovezi in ceea ce ma priveste. Și nu va putea sa faca lucrul acesta. Eu imi voi rezerva dreptul sa o actionez in judecata pentru calomnie. Eu o sa ma indrept pe codul civil pentru pagube materiale. Cu banii pe care ii voi obtine imi voi finanta o invenstigatie pe urma banilor din Dubai. Și plimbari cu barca spre vila Lac trei”, a precizat sâmbătă Oreste Teodorescu la România TV.

După aceste amenințări ale acestuia, Elena Udrea a decis să prezinte la B1 două documente care i-ar fi fost transmise de către Oreste Teodorescu.

”Oreste Teodorescu mi-a adus un dosar legat de niște fapte din trustul Intact, despre niște bani care ieșeau către niște ziariști. După ce mi-a dat acel document, a venit cu o solicitare financiară pentru mine, eu presupun că era vorba de 10.000 de euro (Elena Udrea a prezentat, în cadrul emisiunii, un bilețel pe care i l-ar fi lăsat Oreste Teodorescu, n.r.). Domnul Oreste nu are o părere onestă despre mine, este supărat pe mine din acest motiv”, a punctat Elena Udrea la B1.

udrea oreste

 

 

 

foto: captura B1 TV

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *