Elena Udrea îl taxează dur pe unul din liderii PMP

În PMP situația pare să fi escaladat, după ce mai mulți lideri ai partidului au decis să se dezică de candidatul partidului. Ultima situație este cea a europarlamentarului PMP, Cristian Preda, cel care a precizat ieri că o va vota pe Monica Macovei la alegerile prezidențiale din acest an.

Preşedintele PMP, Elena Udrea, nu este surprinsă de decizia europarlamentarului PMP de a vota cu Monica Macovei la alegerile prezidenţiale, precizând că se aştepta ca Preda să întoarcă spatele partidului după ce scopul său de a ajunge la Bruxelles a fost atins.

Udrea îi reaminteşte lui Preda însă că fără sprijinul său nu ar fi deschis lista PMP la euroalegeri şi, astfel, nu ar fi ajuns în Parlamentul European, potrivit adevarul.ro.

„Nu mă surprinde alegerea făcută de Cristian Preda, mă aşteptam să întoarcă spatele partidului imediat ce va ajunge europarlamentar. Gestul lui arată că o diplomă nu oferă garanţia caracterului cuiva. În această categorie intră şi domnul Preda, care nu ar mai fi ajuns în Parlamentul European şi nu ar fi fost astăzi remunerat cu 8.000 de euro pe lună, fără sprijinul meu.

Niciun alt partid nu i-a mai oferit această oportunitate“, a spus Udrea, pentru Adevărul.ro.

Liderul PMP a ţinut să mai menţioneze că a insistat“ ca Preda să ocupe primul loc pe lista PMP, deşi meritau şi alţii din partid să se bucure de acest privilegiu. „Am insistat ca el să fie primul pe listă, chiar dacă erau şi alţi colegi care ar fi meritat acel post, cel puţin în aceeaşi măsură: Daniel Funeriu, Toader Paleologu sau Teodor Baconschi. Am făcut-o pentru că îi promisesem cu mult timp înainte, iar eu sunt un om de cuvânt. Am înţeles de mult că onoarea, curajul, asumarea, loialitatea sunt greu de găsit în politică“, a mai spus Elena Udrea.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: